Serviciile noastre

Activitatea noastră constă în realizarea unor evenimente de bun augur

Festivaluri

Evenimente de anvergură pentru orice vârstă și gust. Începând cu festivalele de muzică până la cele gastronomice și nu doar. O gamă largă de festivaluri pe toată perioada anului.

Team building-uri

Complexul Etno Cultural Vatra pune la dispoziția companiilor o gamă largă de activități de team building ce duce la formarea unei echipe de succes.

Petreceri

Restaurantele și sălile Complexului stau la dispoziția dumneavoastră, pentru a organiza corporative, nunți, cumetrii și alte petreceri într-un stil autentic.

Hotel

Nouă camere duble create într-un stil tematic unic cu elemente tradiționale, ideal pentru cupluri și familii. Camerele sunt dotate cu băi cu duș, aer condiționat și mini terase în fața fiecărei camere de hotel.

Drumeții și curse cu ATV-uri

În fiecare weekend organizăm drumeții prin Codrii Moldovei, cu un traseu de la 8 - 16 km, iar la final delectăm oaspeții noștri cu un prânz ECO și distracții pe teritoriul Complexului.

Zonă complexă de distracții

Tiroliană cu obstacole sau fără, tir cu arcul sau mini golf, Căsuța cu povești și Căsuța țărănească sunt unele din elementele distractive pentru orice vârstă și gust.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori