Pe 26, 28 și 29 noiembrie, la Teatrului Național ”Eugene Ionesco” din Chișinău, vino să vezi o istorie de viață care-ți taie respirația.

PENTRU CĂ:

  1. Va fi prezent FLORIN PIERSIC
  2. Florin Piersic este al nostru, vorbim aceeași limbă, știe să transmită cele mai frumoase emoții, are cetățenia Republicii Moldova și vine la el ACASĂ
  3. Florin Piersic este unic, iar cum spunea maestrul Radu Beligan: „Florin Piersic este cel mai mare dar lăsat de Dumnezeu pentru poporul român”.
  4. Prin recitalul din 26 noiembrie, veți putea simți pe viu prezența și măiestria lui Florin Piersic, care știe să transpună în cuvinte cele mai frumoase stări ale spectatorului, dar și să conecteze publicul la discuții, creând o atmosferă relaxantă și familială.
  5. Piesa „Străini în noapte” a fost jucată de 1426 de ori în toate colțurile lumii, avându-i ca protagoniști pe legendarul actor Florin Piersic și inconfundabila Medeea Marinescu.
  6. De mai bine de 10 ani, spectacolul „Străini în noapte” a reușit să revoluționeze mentalitatea și percepția oamenilor despre dragostea față de teatru. Asta pentru că piesa este o comedie romantică cu răsturnări de situație, care cheamă, în același timp, la meditație pe tema timpului care trece.
  7. „Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci și pentru că este o capodoperă, un spectacol în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează.
  8. Cele mai frumoase evenimente din viața lui Florin Piersic sunt legate de Republica Moldova. Astfel, legendarul actor își va sărbători, la 27 ianuarie 2020, aniversarea frumoasei vârste de 84 de ani ACASĂ, în Republica Moldova.
  9. Florin Piersic nutrește o dragoste deosebită pentru publicul din Republica Moldova și, de fiecare dată, trăiește amintiri frumoase datorită oamenilor de aici, care umplu sălile de teatru din dor pentru marele actor.
  10. Florin Piersic trăiește prin fiecare din noi și ne alimentează cu dragoste, bună dispoziție, optimism și speranță în ziua de mâine.

Vă așteptăm, așadar, la teatru, pentru a trăi bucuria celor două ore petrecute în compania îndrăgiților actori. Biletele se găsesc la casele Teatrului Național ”Eugene Ionesco” din Chișinău sau pot fi comandate la numerele de telefon 079 55 1133 sau 079 414 565.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori