Complexul etno-cultural VATRA te scoate din rutina zilnică și te îndeamnă la o evadare la poalele Codrilor pitorești ai Moldovei. Pe data de 9 și 10 noiembrie, vă dedicăm două zile de neuitate în cadrul unui eveniment inedit, cu genericul „Picnicul Anului 2019”.

Cea de-a treia ediție a evenimentului vă dă ocazia să faceți o escapadă în unul dintre cele mai frumoase locuri ale Moldovei, unde vă veți putea regăsi alături de cei dragi într-o atmosferă de suflet, cu muzică bună și activități pentru toate categoriile de vârstă. Picnicul Anului 2019 este dedicat tuturor iubitorilor de odihnă activă alături de oameni veseli, plini de energie şi voie bună, pentru toţi cei care savurează fiecare clipă a vieţii și preţuiesc emoţiile pozitive.

În cadrul „Picnicului Anului 2019” vei avea parte de:

-Mâncăruri alese gătite cu multă grijă de cei mai iscusiți bucătari;

-Activități interactive, precum drumeții, trageri cu arcul sau tiroliana cu obstacole;

-Foc de tabără;

-Distracție de neuitat cu muzica fanfarelor de altădată.

ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE

 Pe teritoriul Complexului Vatra există câteva zone special amenajate pentru persoanele care vor să-și testeze abilitățile intelectual-sportive. Participanții se vor împărți în echipe și se vor lua la întrecere, iar câștigătorii vor beneficia de premii simbolice. Bineînțeles, activitățile vor fi adaptate pentru toate categoriile de vârstă, astfel încât fiecare doritor să aibă posibilitatea de a se afirma.

Astfel, concurenții se vor putea întrece la curse cu obstacole, șah, mini-golf, competiții de trageri cu arcul medieval și la aruncatul topoarelor. Cei mai curajoși vor putea efectua zboruri cu tiroliana sau vor simți adrenalina cu ATV-urile  pe dealurile și codrii din preajmă.

Iar oaspeții evenimentului care vor dori să facă puțină mișcare și să savureze plăcerea mersului pe jos, vor avea posibilitatea să participe la drumeții. În așa fel, vor putea descoperi frumusețea și liniștea codrilor, dar și să petreacă timpul într-un mod activ și sănătos.

PICNIC ÎN SÂNUL NATURII

 Și cum orice petrecere pe cinste implică și plăceri gastronomice, mâncarea delicioasă și băutura bună nu vor lipsi de la acest eveniment. Oaspeții vor putea alege dintr-o varietate de mâncăruri tradiționale, gătite cu multă grijă de bucătarii noștri iscusiți.

La prețul de doar 219 lei, veți beneficia de o ofertă „totul inclus”. Astfel, veți putea savura din plin gustul ciorbelor preparate la ceaun sau al tocăniței cu mămăliguță. Nu va lipsi vinul fiert sau aroma diversității de ceaiuri din ierburi.

Iar cei mici vor avea parte de un meniu special la preț redus, de doar 109 lei.

Curioșii vor putea vizita și beciul de pe teritoriul Complexului, astfel încât să deguste vinul direct lângă butoi.

MUZICA DE SĂRBĂTOARE

 Participanții la eveniment vor avea parte de un spectacol extraordinar, care va reînvia muzica străveche, transmisă de străbuni. Veți putea savura din plin piesele fanfarelor de altădată, pentru a vă trezi emoțiile vremurilor de odinioară.

În același timp, pentru toate categoriile de public, concertul va include mai multe stiluri: folclor, muzică populară, muzică ușoară și alte genuri agreate de fiecare.

Iar pe prispa căsuței țărănești, amenajată pe teritoriul Complexului VATRA în stilul secolului XIX, veți putea admira o șezătoare ca pe timpul bunicilor noștri.

ACTIVITĂȚI PENTRU GENERAȚIA DE AUR

De un program special vor avea parte și reprezentanții Generației de Aur – Făuritori ai viitorului, bătrânii care merită să se simtă iubiți, prețuiți și apreciați la justa valoare. Să punem umărul împreună și să le dăruim acestor oameni dragi nouă plăcerea de a trăi, în semn de prețuire pentru tot ce au făcut ei pentru noi. 

Venim cu un apel către tânăra generație. Luați-vă bunicii și veniți să savurați împreună activitățile cultural-distractive, organizate pentru un număr mare de persoane de vârsta a treia, care vor avea posibilitatea, în acest fel, să se relaxeze, să socializeze și să-și etaleze talentele, într-un mediu pitoresc și familial.