Evenimente

Evenimente pentru anul 2019

Picnicul Anului 2019

9-10 noiembrie
Vă dedicăm două zile de neuitate în cadrul unui eveniment inedit, cu genericul „Picnicul Anului 2019”.

Florin Piersic revine la Chișinău

26, 28-29 noiembrie
Florin Piersic revine la Chișinău cu un recital și spectacolul Străini în Noapte

Evenimente petrecute

Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni

14 - 15 septembrie
Pe 14 și 15 septembrie, în incinta Complexului Etno-Cultural VATRA, se va desfășura Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni, care are ca scop promovarea și conservarea valorilor culturale autentice.

Festivalul Familiei și a Tradițiilor Populare

22-23 iunie
In cadrul festivalului, oamenii din diverse zone ale țării, au transmis emoțiile obiceiurilor noastre strabune, urmasilor nostri, prin participarea la diverse manifestatii autentice cu traditii.

The Best Family Team

1 iunie
Evenimentul tinde să devină o sărbătoare a familiei prin care se apelează la susținerea părinților cu genericul “Părinți alături de copiii”.

The Best Team

19, 25 și 26 mai
În perioada 18-19 mai și 25-26 mai, la Complexul Etno-Cultural Vatra va avea loc prima ediție a competițiilor THE BEST TEAM (Fii cel mai bun).

Centenar fest

Vino pe 15 și 16 Septembrie, la complexul etno-cultural Vatra să sărbătorim împreună cultura și tradițiile Românești!

Festival Medieval 2018

200 de membri ai cluburilor de reconstituire istorică din Polonia, Ucraina, Republica Belarus și Republica Moldova se vor întâlni la ospățul medieval dat în cinstea nunții domnești.

Festivalul ”Mai Retro”

Festivalul ”Mai Retro” vine să reînvie în sufletele oamenilor dorința de a admira și a contacta cu frumusețea naturii, de a se relaxa într-un loc pitoresc, de a gusta din bucate pregătite la iarbă verde.

Festivalul Medieval ed. III

Festivalul Medieval ed. III – eveniment grandios ce reflectă istoria secolului XII-XVI cu antrenarea și participarea cluburilor de reconstituire istorică și a arcașilor din Republica Moldova și din întreaga Europă.

Corporate Festival, ediția a II-a, 24-25 iunie.

În perioada 24 – 25 iunie 2017, vom organiza un picnic relaxant, unde își vor da întâlnire toți doritorii de a petrece un week-end superb la iarbă verde.

Carnavalul Copiilor, ediția a II-a

Pe parcursul a două zile, Complexul se va transforma într-un adevărat tărâm de basm, unde cei mici vor putea savura din plin magia acestei sărbători.

Electro Sun Festival

Electro Sun Festival este un festival de muzică electronică, fondat de oameni ambițoși și creativi, un proiect indedit și unic în Moldova la care participă un numar foarte mare de artiști (Dj) adepți ai muzicii electronice, atît de la noi din țară cît și de peste hotarele ei.

Festivalul Berii, ediția a II-a

Pe scenă vor evolua așa trupe ca Zdob și Zdub, Alternosfera, Tharmis și mulți alții. În mijloc de vară, în perioada 1-2-3 iulie, sunteți invitați cu întreaga echipă să consumați senzații tari și energie pozitivă la VATRA!

Festivalul „CARNAVALUL COPIILOR”, ediția a III-a, (3 – 4 iunie).

Festivalul „CARNAVALUL COPIILOR”, ediția a III-a, (3 – 4 iunie). Locul desfășurării: Complex Etno-Cultural VATRA, (traseul Chișinău-Ungheni, km 32). Scopul: Antrenarea copiilor de diferite vârste în activități educative și distractive, desfășurate în aer liber.

Fii parte a evenimentelor noastre

Află mai multe detalii despre evenimentele de la Complexul Etno - Cultural VATRA
Test Box

Existing Module

Transform an existing Joomla! module into a popup box.

ani de experiență

de festivaluri

de evenimente

de parteneri

de vizitatori